Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Благо подарява чалготека в София на Куини?

отпечатай новината

02.02.2015 11:39 | Видян 2542 пъти

Благо подарява чалготека в София на Куини?

Футболистът Благой Георгиев търси да наеме подходящо помещение в София, за да го превърне в актуална чалготека.Преценил е, че трябва да подсигури бъдещето на жените и децата си, след приключването на спортната му кариера. Обмислял да отвори фолк клуб в столицата и в момента търси място, информира „Уикенд“. Благой смятал да повери част от управлението на чалгаджийницата в ръцете на сегашната си приятелка – ученичката Куини-Алис Николова, която сама изявила желание да му помогне в новото начинание. А и по този начин ще натрие носа на бившата му жена – Христина Витанова, която все се надявала на готово изкараните пари на бащата на децата й.

Сега обаче Куини пресметнала, че от гордост Хриси нямала да посмее да вземе и лев от приходите от новия бизнес на Благо, докато вътрешно се разкъсва от завист.

Брюнетката щяла да се занимава с фолк певиците които ще извиват глас, както и с интериора, подбора на маси и сепарета. Джизъса щял да се занимава с финансовата част на клуба. Той преценил, че със заведението дори щяло да му излезе по-изгодно, защото няма да хвърля луди пари по чужди дискотеки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !