Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Разкриха НиЛо коя моделка копира

отпечатай новината

01.02.2015 11:13 | Видян 3324 пъти

Разкриха НиЛо коя моделка копира

Почитател на HotArena сигнализира за поредното звездно плагиатство! Този път „подсъдимата“ е Николета Лозанова, която е натрупала доста прегрешения напоследък. Анонимният потребител е изпратил снимки на руския модел Оксана Самойлова и изтъква, че родната плеймейтка е изкопирала няколко идеи и пози от чужденката.

„Още по-странното е, че друга част от кадрите в профила на Окси в Инстаграм буквално са едно към едно с тези, които Лозанова е публикувала в последните седмици. Това сочи, че освен, че взима идеи от рускинята, Ни Ло директно си сваля снимки й и ги представя като свои“, описва видяното подателят на сигнала. Дори е намесена още една рускиня – Анастаси Меленевская, от която Николета също е взимала снимки.

Идва ред и най-интригуващата част – в писмото са добавени и снимки на Алисия, както и уточнението, че българската фолк певица също копира Оксана Самойлова. Нещо повече – рускинята и чалгаджийката били като две капки вода в лицата. Може да разгледате кадрите в галерия и сами да прецените кой кого копира, както и дали намирате прилика между моделката и изпълнителката на „Ара“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !