Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Райна плаши без грим

отпечатай новината

31.01.2015 08:28 | Видян 4092 пъти | Гласували 1

Райна плаши без грим

Фолк певицата Райна, за която напоследък не се чува нищо – нито хубаво, нито лошо, тотално се е занемарила. До този момент феновете на лекия жанр се възхищаваха на Пилето, че страни от чалга стереотипа, но неглижираната й визия вече преминава всякакви граници, видя HotArena! Звездата на някогашната хитова изпълнителка е взела да угасва с пълна сила. Бившата на Коцето няма участия, все по-рядко прави нови песни, а за своите неуспехи обвинява своите продуценти. Тя неведнъж е подмятала, че се лансират други имена в „Пайнер“, заради които тя остава на заден план и дори е жертва на саботаж. Това може и да е самата истина, но тази статия разглежда друго.

Нямаме идея как точно Райна припечелва някой лев в момента, но със сигурност не е издържана от богат бизнесмен, нито пък получава хонорари от музикални представления, защото такива й липсват. Въпреки несполуките и безпаричието, певицата често посещава столичен клуб, където танцува върху латино ритми, които са й страст. Съдейки, обаче, по неглижирания вид, в който се подвизава там, едва ли работи като танцьорка към заведението.

По-скоро е ентусиаст и клиент, на когото не му пречи да се слее с професионалните танцьори, тъй като определено горещите и гъвкави движения й се отдават. Не тук е проблемът. А там – защо Райнето ходи без капка грим? Няма нищо по-хубаво от естествената красота на една жена, но след няколко минути танци, лицето й става червено като домат и определено не се нарежда сред натуралните симпатяги.

Нещо повече – Пилето не обръща внимание и на фигурата си. Бедрата й са станали доста обемни, а на нежно създание като нея, не стоят естетически добре. Почитателите й обаче не могат да определят дали е напълняла или по-скоро цялата тази маса е мускул. Запознати твърдят, че Райна тренира доста, но не ограничава количеството на храната и вредните изкушения, които са враг на перфектната фигура. Трети пък не гледат нито това, че е без грим или пък, че е наедряла, а отбелязват, че брюнетката продължава да няма стил на обличане, което прави визията й да изглежда под всякаква критика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !