Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тачо сваля Гентиана

отпечатай новината

30.01.2015 17:58 | Видян 2304 пъти

Тачо сваля Гентиана

Стефан Манов – Тачо, който още се води съпруг по документи на шефката на „Визаж“ Жени Калканджиева, бръмчи на младо и няма спиране. Дори стигна до там, че да сваля Гентиана Халити, току виж получил някоя креватна ласка и от нея.

Близки на плейбоя разказват, че Генти сериозно го е заинтригувала и той всячески се опитвал да я впечатли. Почти всяка вечер Манов и компания ходели в заведението, където русокоскат заработва насъщния си като хостеса. Ненаситният Стефан обичал да се настанява на серпаре, на което по-късно и Халити намира място. Очевидци разказват, че двамата не се притесняват да демонстрират близостта си.

„Чудно ми е как така едва сега някой е забелязал, че с Тачо споделяме едно сепаре. Ние вече сигурно един месец се засичаме в дискотеката. Той идва често с мъжка компания и те си пият и купонясват. Много се забавляваме всички, но между мен и него няма нищо“, отсича Гентиана пред „България Днес“. В профила й обаче се вижда друго – Стефан Манов е коментирал нейно фото в 7 сутринта на 18 януари със следното: „Това е моето момиче“ и й изпраща целувки.

„Не съм спала с Тачо и нямам намерение да си лягам с него. Знаете ли защо – защото не е световен шампион по нищо и няма как да влезе в звездното ми тефтерче, където са мъжете, с които съм била“, до болка откровеничи Халити. Въпреки че не го иска, тя твъри, че Тачо е интелигентно момче, с което може да си говори за всичко. Добавя, че след близостта си с него, е станала обект на злоба, тъй като в заведението имало доста кандидатки, които искали да си легнат с мъжа на Шестата в света по красота – Калканджиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !