Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тримата е*ачи на фолка

отпечатай новината

30.01.2015 10:46 | Видян 6834 пъти

Тримата е*ачи на фолка

Бизнесмените Коко Динев и Християн Гущеров, както и Тони Стораро са минали през леглата на почти всички актуални фолк певици, показва проучване на ,,Всеки ден". Тримата тарикати имат „голям шлем" и са проучили отблизо данните на водещите чалгаджийки у нас.

Коко Динев е известен ценител на женската красота и е овършал не една и две фолк икони. Първа през леглото му е минала ромската перла Софи Маринова. Двамата са имали краткотрайна афера в средата на 90-те години, когато Маринова все още работи заедно с оркестър „Супер експрес". Тогава Коко кани музикантите в своето култово по онова време заведение „Кошарите" именно заради уникалния глас на певицата. Той е силно привлечен от таланта й и бързо я вкарва в леглото си. Динев ангажирал ромката да пее в кръчмата му в продължение на няколко месеца и тогава станала заварката между двамата.

„Едно време благодарение на Коко станах певица. Когато работехме със „Супер експрес" в „Кошарите", един ден той ме хвана за ръка и ме заведе право в офиса на продуцента ми Ненчо Касъмов и благодарение на него подписах с музикалната компания", споделя Софи. Тя и до днес е признателна на бизнесмена за подкрепата му и винаги говори само хубаво за бившия хазартен бос.

След ромския славей Коко се ориентира към фолк певицата Нелина. Твърди се, че тя е посветила песента си ,,Бял мерцедес" именно на Динев. Парчето излиза през 1996 година и става тотален хит. Малко след края на връзката им Нелина ражда син Кристиян, но крие от кого е заченала. Тогава тръгнаха слухове, че именно 44-годишният бизнесмен е истинският баща на бебето, а самата Нелина запази мълчание. Едва преди 1-2 години блондинката разкри, че не Коко е татко на Кристиян, а друг мъж, който обаче е женен. След Нелина бившият президент на „Локо" (Пловдив) има кратка връзка с колежката й Емилия, която приключва заради трудните им характери и много скандали между тях.

Веднага след края на бурната им любов Коко се прехвърля на току-що излязлата на фолк небосклона Анелия. Динев е впечатлен от красотата й и започва да я ухажва с подаръци и билбордове с нейния лик из цяла София. Буквално за една нощ смуглата красавица става звезда, а песента й „Погледни ме в очите" е нейна запазена марка и до днес. Двамата сключват брак през 2003 година, Анелия ражда дъщеря Ивон, а малко след това те се развеждат.

Собственикът на „Кошарите" се връща при голямата си любов - фолкаджийката Емилия. Блондинката бързо зачева от него и през 2008 г. се ражда наследникът им Иван. Двамата и до днес са заедно въпреки многобройните изневери на Коко през годините. През кревата на осеменителя на фолк певиците минават за кратко Лияна, Преслава и Джена. За разнообразие, извън фолк сцената Динев е преспал и с Вики от „Мастило".

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !