Ергенът отпрати Барбара и Виктория

Състезателката по борба Барбара Иванова и спортният...

Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Дарина Павлова едва не умря от липосукция

отпечатай новината

29.01.2015 15:59 | Видян 2707 пъти

Дарина Павлова едва не умря от липосукция

Дарина Павлова аха да падне в капана на суетата, научи "Уикенд". Оттук насетне известната вдовица трябва да прави курбан в началото на всяка година след като по чудо оцеля от пластична операция, довела до тежки усложнения. Инцидентът е станал само преди няколко дни. Приятели на Дарина се кръстят, че близката им е оцеляла почти невредима след на пръв поглед лесна операция - премахване на тлъстините около корема.

Липосукцията се извършвала по нов метод с уред последно поколение, внесен от САЩ. Макар изследванията на Мадам Мулти преди да легне на операционната маса да били перфектни, докато лежала под силните лампи, вдовицата на Илия Павлов започнала да губи кръв. Изведнъж операцията от естетична се превърнала в животоспасяваща и единствено благодарение на факта, че лежала в скъпарска клиника в Рим за живота й били положени всички нужни грижи.

Екстремната ситуация обаче не попречила на лекарите да довършат започнатото по тялото на Дарина. В тесен кръг от приятели Павлова не скрила уплахата от преживяното: "Болката беше нетърпима, имах чувството, че умирам!", оплаквала се тя. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !