Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Playboy съсипа живота на модел, баща ѝ се обеси след голите ѝ снимки

отпечатай новината

29.01.2015 15:34 | Видян 2846 пъти

Playboy съсипа живота на модел, баща ѝ се обеси след голите ѝ снимки

Милиони момичета биха дали мило и драго да се озоват на корицата на Playboy, за да придобият световна слава, мъжко внимание и разбира се, пари. Мечтите на някои от тях се сбъдват, но после бързо могат да се превърнат в кошмар. Своята трагична история сподели за пръв път пред медиите Лореда Чиву. Румънката позира за мъжката медия дибидюс преди седем години, когато е едва на 18. Младата жена обаче не успява да се нарадва на звездния си миг, защото месеци след това баща ѝ се самоубива заради голия ѝ дебют.

„Той спря да ми говори и бях много разстроена. Когато разбра за снимките, напълно се дистанцира от мен и от света, опита се да ме изолира от цялото семейство”, призна 25-годишната сега силиконова блондинка. „Смятах, че с времето ще го преживее, но никога не съм предполагала, че ще посегне на живота си”, призна още тя. Именно Лореда е била човекът, който пръв е зърнал обесилия се в дома си мъж. До ден днешен тя неможе да забрави шока от гледката и сърцето ѝ е сковано от мъка, всеки път когато си спомни за своя родител и трагичния му край.

„Намерих го обесен. Така ѝ не се съвзех от шока. Не беше оставил самоубийствено писмо и всички казваха, че часове преди това е бил в добро настроение. За мен е пълна мистерия, какво го е подтикнало да направи нещо подобно”, обясни моделът. „Бяхме много близки и си говорехме всеки ден преди да заснема фотосесията. Спомените са болезнени. Не пожелавам на никого да преживее подобно нещо. Дори след толкова много време ми е трудно да говоря за него”, каза още Лореда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !