Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Българските шампиони по канадска борба и културизъм премериха сили

отпечатай новината

29.01.2015 14:40 | Видян 2495 пъти

Българските шампиони по канадска борба и културизъм премериха сили

Шампиони в сферата на културизма и канадската борба се събраха на едно място по необичаен повод, вчера. Галин Коларов – многократен републикански и балкански шампион по културизъм, Митко Бонев – вицешампион на републиканското първенство - 2014 г. и Николай Костадинов – многократен балкански шампион по класически културизъм, се превърнаха в изкусни кулинари. И тримата показаха нагледно как се приготвя част от здравословното им меню, което ги държи във форма.

Момчетата направиха на скара на дървени въглища кюфтета от рядко срещаната, но известна с ценните си съставки конска кайма, която е особено предпочитана от редовно трениращите. Шампионите опекоха още телешки шишчета и зеленчуци. Веднага след кулинарната демонстрация в ресторант La Skara, здравеняците от Българска Федерация по Канадска Борба премериха сили с желаещи, под контрола на главния и международен съдия в дисциплината - Христо Делиджаков. За десерт Митко Бонев и Николай Костадинов направиха зрелищна демонстрация по културизъм. ВИЖТЕ СИМКИ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ!

Официално поканени гости на събитието бяха Румънеца и Енчев, които напоследък имат сериозно отношение към спортуването и правилното хранене. В компанията им бе и актьорът Герасим Гергов (Гущера от „Под приктитие“), който често посещава фитнес залата. Всички гости получиха подаръци от Hard Body Gym.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !