Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Искра Радева бройка момченца

отпечатай новината

29.01.2015 13:45 | Видян 4799 пъти

Искра Радева бройка момченца

„Не се издържа, тази жена просто няма спирачки! Стигна се дотам, че освен след репетиции, започна да ме тормози и през нощта“, ожали се младо актьорче, жертва на сексуалния нагон на Искра Радева. Оказа се, че една от култовите звезди в родния шоубизнес си пада по агнешко, особено ако е поне 40 години по-младо от нея.

63-годишната Радева не се притеснява нито от колеги, нито от началници, че задява млади момченца. Близки до актрисата пък издават, че след смъртта на съпруга й Кирил, с когото бяха заедно близо 17 години, Искра отчаяно търсела внимание, тъй като се чувствала много самотна.

„Макар да знам, че изживях любовта на живота си, понякога наистина имам нужда от подкрепа и дори само компания. Независимо че денят ми е запълнен с много работа, срещи, представления и пътувания, имам си чисто женски нужди“, издала пред хората от най-близкото си обкръжение актрисата, пише Всеки ден. Апропо, дъщерята на Искра Радева явно се е метнала на палавата си майка. Публична тайна са аферите на Елена Станулова с видни столични богаташи в последните няколко години. Щерката дори бе набутана да работи в министерство и втрещи парламента, появявайки се полугола на протоколно събитие. След избухналия скандал тя бе своевременно натирена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !