На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Григор скаран с тъста

отпечатай новината

29.01.2015 12:26 | Видян 1618 пъти

Григор скаран с тъста

Григор Димитров е скаран жестоко с бащата на Мария Шарапова. Татко Юрий е известен като истински цербер, който не спира да критикува хората около себе си. Гневът му не подмина и нашето момче. Двамата се сдърпали при последната им среща и от тогава не си говорели, научи "Всеки ден". Гришо искал да изглади противоречията заради доброто на връзката му с Маша, но бесният Юрий не искал и да чува за него.

Всъщност Шарапов в началото одобрил връзката на дъщеря му с българина. Свирепият руснак се зарадвал, че Мария си е хванала млад, красив и богат мъж и даже я насърчавал да го ръчка по-скоро за сватба. По-късно обаче отношението му се променило. След като видял, че Димитров е ужасно харесван от жените и няколко колежки му се натискат здраво, казал на Маша да бяга далече. Разбира се, тя не го послушала и скандалите започнали. Шарапов почнал да се държи все по-студено с Григор, а 23-годишният хасковлия напразно се мъчел да му угоди и да му се хареса. Татко Юрий се притеснявал, защото щерка му е с четири години по-стара от Димитров и той щял да й бие шута за нещо по-свежо, когато мине 30-те. Маша напразно се мъчела да му обясни, че Григор е сериозен в отношението си към нея и няма намерение да я зарязва.

Шарапов не за първи път прави проблеми на дъщеря си като се меси в личния й живот. Преди години той нападна жестоко бившото й гадже Саша Вуячич. „Защо се хвана с този мухльо - баскетболиста?", изригна Юрий след няколко чаши водка, докато пътуваше със самолет заедно с Маша и словенеца. За лош късмет, Саша го чу и настъпи страшна олелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !