Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Зорница Линдарева се събра със старото си гадже

отпечатай новината

29.01.2015 09:50 | Видян 2612 пъти

Зорница Линдарева се събра със старото си гадже

Зорница Линдарева се върна при старото си гадже. Папараците на Николета Лозанова единствени изловиха силиконовото изкушение да се гуши в обятията на прехвърлилия отдавна втората младост бизнесмен Ивайло Тодоров, познат повече като Иво Редбула. Това са първите снимки на бизнесмена въобще.

Иво и Зорница демонстрираха опасна близост, хванати под ръка, докато излизаха на пазар от дома на първия вносител на световноизвестната енергийна напитка. Редбула се вживя в ролята на кавалер и чинно отваряше и затваряше вратите на кооперацията на ул. „Мур" в кв. „Манастирски ливади" след кръшното си гадже, споделя "Всеки ден". По време на разходката Зорница сияеше от щастие, или поне играеше ролята си на влюбена в чичко-паричко доста успешно.

„Да, двамата пак са заедно. Тя видя, че с човек като Стефан Манов - Тачо няма бъдеще, няма и пари. Затова след няколко мили думи по телефона прие поканата на Иво Редбула за вечеря, после за няколко дни се сближиха отново и сега пак са двойка", издадоха приятелки на Зорница, потърсени за коментар на папарашките ни снимки.

Двамата с олиселия баровец бяха любовници доста преди Тачо да нахлуе в живота й с бира в ръка. След изцепките на бившия на Жени Калканджиева във „ВИП Брадър", при една от които той заши як шамар на моделката, Линдарева взела окончателното решение да търси по-спокойна и финансово подплатена връзка. Така се стигнало до възкресяване на аферата с Иво Редбула, който впрочем е женен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !