Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Любовницата на Божинов откраднала джип от РПУ

отпечатай новината

29.01.2015 09:24 | Видян 2877 пъти

Любовницата на Божинов откраднала джип от РПУ

Бръмчалката Моника Валериева, която стана известна покрай едноседмичната си авантюра с футболиста Валери Божинов, е откраднала джип БМВ Х5 от РПУ-Дупница, научи ,,Всеки ден". Преди няколко години самоопределящата се като моделка и миска Моника билa спряна от дупнишки ченгета. Те се усъмнили, че возилото, което кара, е крадено. Затова автомобилът е бил конфискуван от властите, обясниха запознати. По-късно разследващите разбрали, че рамата е била пренабита, което пък било сигурно доказателство за престъплението.

Докато полицаите си вършели работата, лъскавото возило било оставено на паркинга пред местния полицейски участък, откъдето около 6 часа сутринта БМВ-то изчезва. Според униформените Моника едва ли лично е участвала в задигането на колата, но е поръчала на приятелите си да й върнат колата, която й е подарък от нейния приятел тогава Владимир Ангелов - Стъклето.Той бе един от най-приближените хора на изчезналите Братя Галеви.

„Едва ли момиче би могло да задигне такъв автомобил лично. По всяка вероятност други са направили това, от обкръжението на приятеля й", коментира тогавашният шеф на полицията Георги Джоглев, който разкри, че става въпрос за сериозен случай. Валериева е дъщеря на бившия служител от отдел „Криминален" на РПУ - Дупница Валери Тодоров и поради тази причина е имала смелостта да кара крадено возило, смятат съгражданите на бившата любовница на Божинов.

След мистериозното изчезване на автомобила от паркинга на полицията двама от дежурните тогава полицаи са уволнени заради скандала със заповед на шефа на ОДП - Кюстендил. Луксозният джип все пак е намерен след близо 15 часа трескаво издирване по пътя за Ихтиман, на около 60-70 километра от Дупница, а Валериева се измъква чиста от скандала благодарение на татко си.

Днес Моника се радва на още по-скъпа кола - поръчково „Бентли", което е подарък от настоящия й любовник Емил Атанасов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !