Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мария не познава брат си

отпечатай новината

28.01.2015 15:25 | Видян 4081 пъти

Мария не познава брат си

Мара Отварачката, както е по-известна изпълнителката постоянно разпространява фотоси с майка си и сестра си и няма нито едно фото  с родния си баща. Родителят на Мария не е случаен човек, той е световният и европейски шампион по борба Панайот Киров. Когато Мария е едва на 4 години родителите й се развеждат. Майка й се връща с двете си дъщери в Стара Загора.

Бедата е, че в онези години обнществото не гледало с добро око на разведените жени и родите на някои от приятелите на Мария забранявали на отрочетата си да играят  с нея. За да издържа семейството си майката на Мария Йорданка работи на 3 места - като сескретарка в селскостопанска фирма, в частна компания, а нощем проверява тото фишове. Въпреки денонощния труд малобройното семейство едва свързвало двата края.

За страданията , които е преживяла певицата обвинява баща си. Тя смята, че е трябвало той да бъде до тях и да им помага. Бащата на Мара - Панайот е създал друго семесйтво  и има син, но Мария не желае да види по-малкия си брат. Панайот Киров прекарва дълги години в Америка, където основава собствен спортен клуб по борба. За последно с Мария се виждат преди десетина години, а миньончето не може и до днес да прости безотговорното поведение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !