Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Динев-син сменя памперси

отпечатай новината

27.01.2015 12:02 | Видян 2133 пъти

Динев-син сменя памперси

Бизнесменът Димитър Динев, на когото фолкпевицата Емануела роди дете, активно се включва в грижите за новороденото, научи "България Днес". Наследникът на династията Диневи (младежът е син на предприемача Динко Динев) помагал на любимата си дори и за смяната на памперси, като не се скатавал от отговорности. Той дори се нанесе в дома на фолкпевицата в тузарския столичен квартал Бояна, за да могат тримата да са заедно и бащата да й помага в в грижите за Митко-джуниър.

"Аз съм щастливка, защото имам уникален мъж до себе си, който ме подкрепяше през цялото време на бременността и не се отделяше от мен. Той е най-прекрасният мъж на света! Много е грижовен, отговорен, голям мъжкар. В мечтите си не съм очаквала един човек да прави толкова неща за жена си и за детето си така, както Димитър. Благодаря на Господ, че ми го изпрати в живота", призна наскоро Емануела, която още не може да се нарадва на второто си дете и добрия си приятел, с когото още нямат сключен брак.
Емануела в момента отдава цялото си време в отглеждането на сина си и изобщо не мисли за завръщане на музикалната сцена. Тя признава, че един ден това ще се случи, но не иска да се ангажира с конкретни срокове. Изпълнителката толкова е неразделна с малкия бебок, че дори го е сложила да спи в тяхната спалня, за да й е буквално на една ръка разстояние.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !