Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария е висока, колкото тежи Гущера

отпечатай новината

27.01.2015 10:24 | Видян 8744 пъти

Мария е висока, колкото тежи Гущера

Височината на фолк певицата Мария и килограмите на съпруга й Християн са идентични, забеляза репортер на ,,Всеки ден". Миньончето може да се ,,похвали" с едва 150 сантиметра ръст, а точно толкова тежи и мъжът й. Каква удивителна хармония!

Въпреки че Мара постоянно го подлага на диети, милионерският син така и не може да свали излишните мазнини, а осанката му придобива все по-големи и заплашителни размери, особено на фона на крехката Мария. Тя тежи едва 42 кила, а младоженецът Гущер е поне 3 пъти колкото нея. Застанали един до друг, двамата наподобяват величествената комедийна двойка Лорел и Харди, с тази разлика, че на актьорите поне не им се е налагало да спят заедно, или поне няма данни за това.

Още в началото на връзката им през лятото на 2011 г. синът на бившия „червен" депутат Добромир Гущеров бе закръглен, но за 3-годишната им връзка тялото му придоби размерите на Татко Барба. Отварачката неведнъж се заемаше със задачата любовникът й да свали няколко размера от номерацията на дрехите си и да извае тяло, но мисията й винаги гръмко се проваляше. За сватбата им, която се състоя цяла седмица през януари, младоженецът отново демонстрира наедрялото си тяло, а паласките около корема му бяха още по-големи.

Според клюката в чалга средите обаче Мария не само че не се е опитвала да ограничава Християн с храната, но даже умишлено угоявала половинката си, за да го направи по-непривлекателен за останалите златотърсачки. На хитрия номер я научила майка й, която й дала мъдър съвет: „За да задържиш мъжа си до себе си, го преобрази така, че никоя друга да няма апетити към него". Речено-сторено!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !