На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Опасни номера и цели семейства атакуват „България търси талант”

отпечатай новината

26.01.2015 16:51 | Видян 1647 пъти

Опасни номера и цели семейства атакуват „България търси талант”

На 25 януари приключиха предварителните кастинги за четвъртия сезон на „България търси талант”. В продължение да три дни в София и целия уикенд в Бургас и Велико Търново многобройните кандидати дадоха всичко от себе си, за да впечатлят журито от екипа на предаването.   

„В Бургас видяхме неща, които не бяхме виждали до този момент. Някои от участниците със сигурност са потенциални победители. Имаше кандидати, след чиито изпълнения всички от журито ставахме на крака и ръкопляскахме все едно сме на рок концерт” – това сподели Тошко Йорданов по повод на кастингите в морския град. Емоциите и забавлението са завладели екипа на предаването до такава степен, че дори Борис Солтарийски се е включил в изпълнението на един от кандидатите. Сред атрактивните участници в Бургас са били и танцова формация от Казахстан и Финландия, рок група от бесарабски българи и много други.

В София един кандидат не на шега се заигра с живота си и изпълни опасен номер с ток, а заради друг се наложи екипът, провеждащ предварителните кастинги, да излезе извън сградата, за да наблюдава подготвеното от него шоу. 10 годишно момиче срази журито с изпълнението си на барабани, цели семейства изненадаха с разностранните си таланти, а най-многобройната група, качила се на сцената, бе от 50 души.  

Велико Търново също не остана по-назад в нестандартните таланти. 17-гoдишнo мoмчe c фoтoгpaфcкa пaмeт и мaлкo дeтe, кoeтo мoжe дa пpoчeтe миcлитe нa вceки, впeчaтлихa eкипa нa шoyтo “Бългapия тъpcи тaлaнт”. Сpeд кaндидaтитe зa cлaвa имaшe aкpoбaти, фoкycници, имитaтopи, бpeйкъpи, cтpийт дeнc изпълнитeли и много други.
 
„Логично е певците и танцьорите да са най-много, но това далеч не е най-голямата атракция, която видяхме. Изненадвахме се с всеки един участник, който се появи пред нас” –  с тези думи  обобщи изминалите кастинги изпълнителният продуцент на „България търси талант”, Евгени Димитров – Маестрото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !