Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Изненада, Майли се съблече

отпечатай новината

26.01.2015 16:14 | Видян 4154 пъти

Изненада, Майли се съблече

През последните години Майли Сайръс доказа, че свенливостта й е чужда, което се видя и при нейното появяване на плажа с гаджето й Патрик Шварценегер, констатира в. "Дейли мейл". 22-годишната звезда влезе в морето само с оскъдни сини бикини, които даваха пълна възможност на околните да огледат пъргавото й тяло.

Майли излиза със сина на Арнолд Шварценегер – Патрик /21/ от три месеца. Сега тя предложи и на обективите на папараците пълна панорама на почти напълно голото си тяло. Полуголата поява на певицата дойде, след като в списание "V Magazine" се появи най-провокативната й фотосесия, направена зад кулисите по време на турне от близкия до нея Чейн Томас.

През 2013 г. усилено вървеше клюката, че двамата се отдават на страстни ласки помежду си. Кадрите, правени къде ли не по време на турнето й – от Хелзинки до Аржентина, показаха Майли как се забавлява в почивките си с предмети от нейния уникален гардероб.

Майли и Патрик се отдават на изпълнени с удоволствие пътувания през късото време, откакто споделят всекидневието си. Посрещнаха Нова година в Лас Вегас, а преди това се развихриха в Маями. Във Флорида освен участие в ред умопомрачителни купони, двойката намери време да посети и стрийптийз клуб заедно с друга светска лъвица – Парис Хилтън.

Поп звездата може да бъде видяна на видеозапис, с който се сдоби списанието TMZ, на който Майли показва изключително умели еротични танцови умения на фона на професионални танцьорки. Междувременно очарованият Патрик пъха пари в оскъдните панталонки на гаджето си, което ги приема с удоволствие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !