Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Бийбър масажира щерката на Алек Болдуин в басейн

отпечатай новината

24.01.2015 13:37 | Видян 2388 пъти | Гласували 1

Бийбър масажира щерката на Алек Болдуин в басейн

Джъстин Бийбър не си губи времето. След като осъзна, че бившата му Селена Гомес има ново гадже в лицето на диджей Зед, канадецът реши, че е време и той да се върне към старите си навици, а именно свалките с хубавици.

Последните няколко седмици Бийбър прекарва времето си в компанията на двете моделки Кендъл Дженър Хейли Болдуин (дъщерята на Алек Болдуин). Тримата са като скачени съдове и заедно ходят на църква, обеди, вечери, концерти и клубове. Близки до звездата издадоха, че той няма мераци към никоя от двойките, а отношенията им са чисто приятелски, но поведението му показва друго.

Канадецът бе издебнат да интимничи с 18-годишната Хейли в басейн в имение в Лос Анджелис. Джъстин масажираше нежно врата на блондинката и докосваше с устни тила и гърба ѝ. Отдалече двамата изглеждаха като влюбена двойка, но на този етап звездите не са коментирали отношенията си.

От обкръжението на Бийбър твърдят, че Кендъл не ревнувала, а е дала благословията си за „приятелството” между Хейли и Джъстин. Междувременно бившата ми Селена не крие колко е щастлива в новата си връзка и постоянно качва селфита с нея музикалния продуцент, който по думите ѝ „я карал да се чувства като истинска жена”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !