Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Отварачката мрази Алисия, спала с Гущеров преди нея

отпечатай новината

23.01.2015 12:31 | Видян 5392 пъти

Отварачката мрази Алисия, спала с Гущеров преди нея

Всъщност клюката носи, че милионерският син е преспал с по-голямата част от поп фолка, но не това е причината миньончето да ненавижда колежката си от Ара. Истината е, че Християн още има чувства към половинката на Ники Михайлов. Романтичната история на Алисия и Гущеров започва година преди певицата да забие Валери Божинов. Ася и Хриси се запознават в оборотното по онова време заведение. Тогава фолк дивата живее в апартамент в квартал Дружба и още не е направила скока си на музикалния бранш.

Християн се влюбва в дългите руси коси на момичето от Вакарел и двамата започват да излизат. Изведнъж Алисия, която дотогава не е имала нищо, започва да вкусва от живота на хайлайфа.

Милионерският син я обсипва с подаръци и скъпарски бижута, които дори сегашното й гадже Ники Михайлов не си позволява. Гущеров всяка вечер взимал Алисия от Дружба с Мерцедеса си, а на няколко пъти фолк певицата го канила в апартамента, където му готвила вкусни манджи. Именно с кулинарните си умения Алисия спечелила любовта на Християн. Той бил толкова луд по певицата, че панирал да й предложи брак. Богаташът дори й купил телефон, особено модерен модел по онова време. Запознати гарантират, че Алисия и до днес си пази джиесема от Гущеров като спомен за любовта им. Точно тогава обаче се появява Валери Божинов, който освен обещаваща кариера на футболист по онова време, има и друго голямо предимство пред Хриси - стройно тяло.

Плюсовете взимат превес и Алисия зарязва Гущера заради Божинката. Така, близо 10 години по-късно Християн отклонява предложението си за брак към колежката й Мария, но винаги си спомня със затаен дъх за Ася. Прясно омъжената г-жа Гущерова е наясно с неугасналите чувства на възпълничкия си любим и сипе огън и жупел срещу Алисия, пише hotarena.net.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !