Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мутафова опъна бръчки на 92

отпечатай новината

23.01.2015 10:00 | Видян 1993 пъти

Мутафова опъна бръчки на 92

За красотата и за суетата възраст няма! Голямата Стоянка Мутафова е абсолютно доказателство за тази максима. Примата на Сатиричния театър, която след две седмици ще навърши 93 години, напоследък изглежда доста подмладена, а лицето й съвсем не изглежда старческо, дори напротив.

Източници на „Всеки ден" твърдят, че голямата актриса е придобила младежки вид заради инжектиран ботокс. Тя, Стояна, си е луда, много е суетна, никога не излиза навън неглиже и без червило, нищо чудно да е накарала дъщеря си Муки да я заведе в някоя клиника за пластична хирургия, коментират по-млади колеги на Госпожа стихийно бедствие. Те през смях говорят, че все пак тя не е толкова луда, че да се подложи на лифтинг на тази възраст, затова е избрала по-щадяща процедура. Самата Мутафова няма проблем да се бръкне с няколко хиляди лева, за да изглежда млада и свежа, тъй като от турнетата и непрекъснатите театрални участия получава завидни доходи.

Близки до актрисата издават, че макар и на тази достолепна възраст и въпреки че трудно се придвижва, Стоянка винаги е с изрядна прическа, с грим, с хубави дрехи и с ефектна шапка. Приятели на Мутафова споделят, че освен от суета, тя държи на перфектния си вид и от уважение към публиката, която самата тя боготвори. И на 93 години тя се раздава напълно на сцената и обикаля цяла България с няколко спектакъла. Залите винаги са пълни и зрителите й се радват и й се възхищават от сърце.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !