Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Мара с брачен договор за 1 милион евро

отпечатай новината

22.01.2015 14:01 | Видян 4216 пъти

Мара с брачен договор за 1 милион евро

Фолкпевицата Мария е сключила брачен договор с мъжа си - милионерския син Християн Гущеров, според който ще получи солидно обезщетение, ако бракът между двамата бъде разтурен. Това разкриват пред "Уикенд" завистливи колежки на ниската откъм ръст, но с високи финансови претенции чалга изпълнителка.

"Още преди няколко месеца Мария сключи предбрачен договор с  Християн Гущеров, който бе иницииран от майак ѝ. Според контракта Мара ще получи 1 милион евро в брой, ако последва развод по искане на мъжа ѝ. Освен това има право и на 1/3 от недвижимото имущество на Християн, придобито по време на брака им", разкрива колежка на Мара от "Пайнер мюзик".

Мара също има задължения в договора си, като най-тежкото е да не изневерява на мъжа си. Ако Отварачката бъде хваната да кръшка,както ѝ се е случвало не веднъж през годините, то тя няма да получи нито стотинка при разтуряне на брака си. Чалга певицата е помислила и за евентуалното си бъдещо бебе от Християн. В договора има клауза, че при раждането на дете бащата следва да му отвори влог в българска банка, в копто да депозира 1 милиона лева, за да бъде осигурено детето, когато навърши пълнолетие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !