Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Малина се отказа от кръчмите, иска концерти

отпечатай новината

21.01.2015 16:51 | Видян 1696 пъти

Малина се отказа от кръчмите, иска концерти

Броени дни след като се завърна от своето първо турне в САЩ и Канада, Малина разказа за преживяванията си зад Океана. Певицата споделя, че е очаквала да се представи много добре, но всичко, което й се е случило там, е надминало нейните представи.

“Всички билети бяха продадени буквално за броени дни, залите бяха препълнени извън възможния им капацитет. Публиката знаеше всички мои песни, включително и най-новите ми, бяха подготвени с много материали – картички, плакати, на които им давах автографи. Много голям ентусиазъм, висок адреналин, песни под всякаква форма, повечето акапелно поднесени.... Имах възможност да покажа всичко, което бих искала да се види от моето представяне на сцената”, казва Малина.

Певицата не може да се похвали с много впечатления откъм забележителности, защото програмата й е била под час и под график и просто не е имала време за разходки. Видяла е много малко от Америка. Но пък е щастлива, че е срещнала една многобройна, топла, пееща и танцуваща публика, която я обича.

“В Америка разбрах, че когато човек дава всичко от себе си и има време да го покаже и когато има и разнородна публика, може да прецени къде се намира и дали целият труд, който е полагал през годините, си е заслужавал.

В Бългагия дискотеките са местата, където пеем предимно. Там хората знаят какво ще видят и са подготвени. Говорейки с мои колеги, осъзнахме, че през годините изгубихме онази седящата, по-спокойната публика в по-ранния тип ангажименти. В Америка ми харесваше, че публиката отиваше, сядаше и те чакаше и ти си човекът, който да я накара да се забавлява. Много ми се иска и тук да стане така, участията ни да са в концертна зала, да са тип концерт в един по-ранен час. Липсва ми това. Моята идея е точно такава. Репертоарът ми вече е много разширен и искам да покажа моето шоу на повече хора. Подготвила съм live програма, която ще представям и занапред на моите участия, публиката ще бъде много изненадана, защото имам планове в съвсем различен аспект от това, което е било досега и се надявам, че ще имам възможността да ги представя”, издава още Малина в “Автограф”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !