Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Майката на Кали чистеше дома ми

отпечатай новината

16.01.2015 13:38 | Видян 2627 пъти

Майката на Кали чистеше дома ми

По повод тиражираната от Кали версия, че Бони била изхвърлена от Пайнер заради липса на участия и на нейно място са взели Пламена, звездата сподели своята гледна точка.

"Изхвърлили са ме мен, за да вземат новичката Пламена?! Уважавам Кали като майка и жена, но това, което го е казала, не искам и да го коментирам! Не искам да слизам на нейното ниво. Пожелавам на Кали да има моя успех!

А щом си мисли, че нямам участия – нека е жива и здрава. Аз мога да й покажа колко участия имам на месец, пожелавам й моята кариера да има! Никога не съм имала противоречия с Кали и съм изумена от нейните думи. Имах добри впечатления за нея. Имаше труден период в своя личен живот и съм ходила в тях да й помагам и да я успокоявам. Надявам се да не е забравила това! Имаше и момент, в който нейната майка дойде да чисти моя дом, искаше да работи за мен", споделя Бони.

За колежката си Пламена, която се оказа в центъра на скандала певицата казва: "Не ми се прави реклама на хора, които не са ми на нивото.

Аз искрено й пожелавам да успее като мен и всички успели колежки. Аз отвън разбрах повече неща за нея, отколкото вътре. Познати ми казаха, че е била някакъв модел и е казвала, че за нищо на света няма да пее попфолк. На мен в Къщата ми хареса как пее други песни – английски, черна музика, и с тези песни се справя добре. Но песните от фолка, които изпя вътре – хич я няма, но това си е мое мнение", отсича Бони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !