Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Какво получи Русата Златка за рождения ден

отпечатай новината

16.01.2015 13:26 | Видян 2491 пъти

Какво получи Русата Златка за рождения ден

Златка усети цялата любов на Георги, вижте какъв рожден ден й спретна. Русата Златка е щастливка, а на рождения си ден тя усети цялата любов, на която е способен Георги. Ето защо плейметката го обича все повече и повече. Тя прост обожава начините, по които я кара да се чувства специална.

Златка Райкова е свикнала на грубияните, с които имаше връзки преди. Тя едва сега разбира какво е да имаш стойностен човек до себе си, как той може да се старае за теб и да мисли жестове, с които да те изненада.

Суровият на арената Георги показа колко много държи на Русата Златка. Тя му е всичко и той си пожелава само да е здрава. Всичко останало ще постигнем заедно, споделя той с мрежата. Златка започна рождения ден с уханието на рози в стаята. Червеният букет я накара да се качи на крилете на любовта и да се усмихва непрекъснато.

Следват приготовленията и невероятният купон до зори, на който присъстват подбрани приятели на Русата Златка и Георги. Той успя да я държи в страхотно настроение през целия ден, което тя трудно ще забрави. Тортата със сърце и откровен емоционален надпис е достатъчен да омагьоса всяка дама. А ако тя си пада по сладкото, какъвто е например случаят с красавицата, то нещата са повече от съвършени, нали?!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !