Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синът на Валери Божинов му одра кожата

отпечатай новината

15.01.2015 09:56 | Видян 2531 пъти

Синът на Валери Божинов му одра кожата

Наследникът на Валери Божинов изцяло се е метнал на известния си баща, удивени са от приликата им очевидци. Тези дни майката му Алисия отново качи снимки на отрочето си, а феновете й веднага коментираха, че детето е наследило изцяло външността на татко си, споделя "Всеки ден". На кадъра 7-годишният Валери-младши е в компанията на сегашното гадже на майка си - вратаря Ники Михайлов.

Малкият наследник на фолк певицата върви по стъпките на Божинов-старши, но заслугата за това е предимно на Михайлов, който гледа мъника като собствен син, грижи се отлично за него и двамата често ритат заедно, издават запознати.

„Приликата е толкова голяма, че все едно отново виждаме Валери", смятат близки на семейството. Според източниците ни вратарят Ники прекарва много повече време с първокласника, отколкото родния му баща. Това доказват й ежедневните фотоси, които фолк певицата постоянно пуска в социалните мрежи.

,,Алисия се радва, че синът й приема като баща Ники, а той от своя страна полага грижи като за собствено дете. Тя не иска малкият да прилича на Божинов, защото още не може да забрави и да прости, че бе зарязана заради Николета Лозанова", коментират близки до звездата на фолка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !