Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Парис Хилтън гадже с новия Супермен

отпечатай новината

14.01.2015 09:41 | Видян 1557 пъти

Парис Хилтън гадже с новия Супермен

Парис Хилтън има връзка с новия Супермен Хенри Кавил. Това доказаха бдителни папараци, които щракнали новоизлюпената двойка. Хотелиерската наследничка и британският актьор, известен от "Династията на Тюдорите" са били заедно на едно от партитата в Лос Анджелис преди церемонията за наградите "Златен глобус" и са си тръгнали заедно с такси.

След това двамата цяла нощ купонясвали в хотел, като на купона се държали много провокативни, пише Daily Mirror. "Те се хилеха като ученици. Всеки можеше да види привличането между тях. Парис кокетничеше като луда, а Хенри очевидно се радваше на вниманието ѝ", разказва очевицен пред изданието. На въпрос, зададен към новият Супермен дали излиза с Парис, той отговорил, че не желае да коментира темата.

Парис Хилтън е известна мъжемелачка, така че хич няма му е лесно на Хенри. Преди него милионерската щерка имаше връзка с модела Джош Ъпшоус, а след него с испанския му колега Райвър Вайпъри. В Холивуд усилено се говори, че Парис е имала мимолетна връзка с настоящият съпруг на Камерън Диас Бенджи Мадън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !