Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Роднини на Мартина: Не Слави, а алкохолът я раздели със Солтарийски!

отпечатай новината

11.01.2015 10:16 | Видян 2472 пъти

Роднини на Мартина: Не Слави, а алкохолът я раздели със Солтарийски!

Фамозната балерина Мартина Огнянова напуснала „Шоуто на Слави“, за да започне свой собствен бизнес, разкриват единствено пред „ШОУ“ нейни роднини. Именно поради тази причина тя взела кардиналното решение да напусне екипа на Дългия. Това се случило през лятото, когато всички били в отпуск. „Много отдавна трябваше да го направи, но най-накрая се реши. Тя все пак има четири специалности и трябва да се развива. А и март ще направи 30 години – няма вече за къде да бъде балерина“, обясняват пред наш репортер хора от семейството на Мартина. И разкриват, че Огнянова си намерила работа в спортен салон, като Слави Трифонов бил предварително уведомен за намеренията й. „Започна там от няколко месеца, като управител и като треньор. Взема 2000 лева заплата – горе-долу колкото вземаше и при Слави“, разкриват още източниците на вестника на народа.

Новата работа на фаталната красавица била просто обучителна стъпка към собствения й бизнес, който само след месеци щял да бъде факт, доверяват още те пред наш репортер. „Разправят, че Слави й бил уредил новата работа, а това не е вярно. Баба й Ани Мишева от 2 години насам й опява, че трябва да расте нагоре и е крайно време да напусне балета, за да се развива в своя посока. Накрая тя склони, защото знаете каква желязна дисциплина е при Слави и колко изтощително е това за всички от екипа. А и Мартина вече узря сама да си взема решенията“, казват още нейните близки. 

За разлика от другите балерини, тя взела лесно това решение, защото не зависела от заплатата, която вземала при Дългия. „Благодарение на баба си Ани, която спечели шестица от тотото през 98-ма, Мартина си има всичко – и апартамент в „Манастирски ливади“, и пари, и независимост“, категорична е родата. Те твърдо отричат всички слухове по отношение на Мартина и Слави и особено много се дразнят от писанията, че „той я бил изхвърлил от дома си“

„Ама той няма откъде да я изхвърли, защото тя си живее сама в собствения апартамент! И тези неща, дето ги пишат, че й бил купувал разни неща, също са абсолютно неверни! На него като спонсорите му подаряват телефони и телевизори, примерно, той раздава на всички от екипа. И на Мартина - също. Това не го спорим. Слави е особен характер, но е много добър към колектива и наистина често им раздава подаръци. Но по този начин някак ги и задължава. Стават му малко като роби – да не смеят да мръднат. А Мартина не обича такива работи, защото има всичко. От Слави тя има само един телевизор и един стар негов телефон. А тя е доста против тези неща, защото не обича да се чувства длъжна“, категорични са нейните близки, които отново се сещат за случката с „годежния пръстен с жълтия камък“, за който се писа и как Мартина избухнала, когато я попитали дали има нещо такова. „Тя по принцип не носи бижута, а за годеж със Слави изобщо пък не е ставало дума и той никакви бижута не й е подарявал. Писаха се толкова глупости – че бил й подарил и силиконов бюст, операция на носа…“, нареждат бесни роднините. И се присещат, че бабата на Мартина, която разполага със сериозни авоари в няколко банки и с редица имоти на пъпа на Варна, даже веднъж се пошегувала и казала, че ако внучка й толкова искала силиконов бюст „щяла да й купи един“.

„Мартина обаче няма нужда, защото се е метнала на другата си баба, която е с много пищен бюст. А баба й Ани много се вбеси, като прочете това: че „Слави й бил купил силиконови цици“. Точно така го бяха написали! Защото ако някои други момичета биха се възползвали от Слави, то тя хич не е от тези, които ще го направят. Най-малкото, защото е задоволена отвсякъде. Баба й даже, Мартина като работеше при Слави, й пращаше пари, защото основната заплата, която вземаше от шоуто, беше 500 лева“, нареждат близките на ефирната варненка. И споделят, че когато погледът на Ани Мишева случайно се спрял на подобно заглавие за Мартина и Слави на една от вестникарските будки в морската столица, кипнала: „Че аз съм я издържала 4 години, докато учи, един бюст ли няма да мога да й купя, ако толкова пък има нужда?! Ама тя няма!“. Бабата била категорична пред своите дружки, че Огнянова няма нито една корекция по лицето си и си е тотално натурална. 

Те доверяват, че Мартина смята напролет да отвори свой собствен спортен салон. За постигането на целта финансиране щяла да й осигури именно баба й. „За Ани е важно, че внучка й харесва работата и е готова да инвестира, като само иска първо Мартина да се понаучи, за да не се влагат пари на загуба. Все още не е ясно точно какво ще се направи, но може да е зала за балет, танци, художествена гимнастика или пък за масажи, защото все пак Мартина е кинезитерапевт“, обясняват източниците на вестника на народа. Мишева била вече в готовност да задели пари за уреди за залата, както и за помещение. Опасната баба с изключителен нюх към парите дори казала, че няма никакъв проблем да продаде един от апартаментите си, за да помогне за старта на бизнеса на внучка си. Мишева вече била делегирала права на Огнянова да търси изгоден имот в столицата, който да закупят. Още преди време единствено „ШОУ“ разкри, че Ани Мишева става бизнесдама, след като удря джакпот от тотото и в края на 90-те започва ударно да инвестира в имоти. „Има около 30-ина недвижими имота."

С парите бабата на Мартина се оправяла, но доста й тежали всички писания по отношение на внучка й. Постоянно споделяла, че, колкото и да е твърда, все й натежавало, като някоя колежка я спирала на пътя и й казвала: „Абе, знаеш ли какво пишат за внучката ти и за Слави, за внучката ти и за Борис Солтарийски…“ и трябвало да се обяснява вярно ли е, не е ли вярно. Като баба тя малко или много преглъщала слуховете, без много да ги изживява. Но много се притеснявала за дъщеря си Марияна - майката на Мартина. „Тя не е добре и я пазят от такива работи. Нито се купуват вестници, нито се коментират. Защото майка й на Мартинчето има изкривен нерв в главата и се притесняват да не получи някакъв инсулт. Имаше преди доста време един припадък, ходиха на лекар и й го откриха. И сега тя не трябва изобщо да се натоварва емоционално“, споделят нашите „къртици“ във фамилията. 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !