Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Кейти Холмс: Със сестрите ми имаме телепатична връзка

отпечатай новината

09.01.2015 14:14 | Видян 1602 пъти

Кейти Холмс: Със сестрите ми имаме телепатична връзка

Кейти Холмс дава две нови и откровени интервюта този месец, за списанията Elle, Kaнада и Red, където разкрива защо не обича да излиза вечер, като повечето хора на нейната възраст. Бившата съпруга на Том Круз живее от две години и половина сама с дъщеря си Сури в Ню Йорк, като се грижи за детето съвсем сама.

Въпреки това тя успя да възстанови кариерата си след развода с Крус и скоро ще я гледаме в два нови филма "Mania Days" и "Woman in Gold", където партнира на Райън Рейнолдс.
36-годишната актриса трябваше да споделя с Маг:
За своя живот сега, който е много подобен на този, който е имала през 20-те си години: "Аз не съм толкова различна, отколкото бях, когато бях в 20-те. Все още си купувам твърде много дънки... Все още съм много емоционална."

За жените в шоубизнеса: "Жените са сложни същества по един красив начин. Аз съм вдъхновена от общността на жените, които си помагат една на друга по пътя към успеха. Важно е да усещаш подкрепа. Между другото аз съм страшно близка с трите си сестри. Ако си мисля за някоя от тях, на другата сутрин тя ми се обажда. Сякаш имаме телепатична връзка."

За това, че не излиза много: "Не обичам да излизам много вечер, защото предпочитам да избегна интереса към личността си. В днешно време всеки може да те снима с телефона си и да си измисли някаква история за теб, карайки те да се притесняваш."
За сериала, който я направи известна - "Доусън Крийк": "Много се радвам, че бях част от шоу, което повлия на хората. Всички актьори от този сериал днес са успешни."
За това, че наскоро стана лице на грижата за кожата на козметичния бранд Olay: "Марката насърчава жените по целия свят да се грижат възможно най-добре и за кожата, и за живота си. Бях много развълнувана да стана посланик на Olay. Уважавам този бранд, имам му доверие и наистина обичам продуктите му."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !