Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Софи и Тони Стораро вилнеят в Банско

отпечатай новината

08.01.2015 17:29 | Видян 2141 пъти

Софи и Тони Стораро вилнеят в Банско

Звездите на попфолка Софи Маринова и Тони Стораро пощуриха Банско, научи "България Днес". Изпълнителите отседнали в зимния курорт със свои приятели и веднага се впуснали в действие. Купонът започнал още от новогодишната нощ, когато компанията препълнила едно от вървежните заведения в района.
Свидетели на знаменития гуляй споделят, че се изумили от външния вид на Тони Стораро, който бил отпрал огромно шкембе. Докато той отпивал от марково бяло вино, колежката му Софка вдигала наздравици с ракия. В поведението й по нищо не личало за личната й трагедия. Преди месец певицата се похвали, че чака дете, но после се оказа, че трябва да го махне, защото бременността й била извънматочна. Софито не пожела да разкаже как се чувства сега, но пожела на читателите на "България Днес" "За много години, да сме живи и здрави!".

След механата веселбата се пренесла по пистите на зимния курорт, където певицата искала да провери дали синът й Лоренцо става за скиор.

Щом отпуснали, веселяците отново заседнали на маса, но не издържали без песни и танци. Тони Стораро забелязал пиано в хотела и веднага се погрижил за доброто настроение на останалите. Той блеснал с изпълнение на "Назад, назад, моме Калино", но кулминацията бил акомпаниментът на хита на колежката му Софка "Плачещо сърце", както и циганския химн "Джелем, джелем". По традиция Софи изпълнила и песента на Лили Иванова "Ветрове". Клиентите на хотела били изненадани от виртуозните изпълнения на Човека глас, тъй като не подозирали за този негов талант.
снимка: "България Днес"

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !