Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Ирина Флорин с младо лъвче в леглото

отпечатай новината

07.01.2015 11:21 | Видян 2387 пъти

Ирина Флорин с младо лъвче в леглото

Тя е почти на 54, но е все още така привлекателна за мъжкото око. През годините Ирина Флорин смени много мъже, повечето от които по-млади от нея. Певицата се наслаждавала на младия си възлюбен, а той направо я побърквал от удоволствия, пише kliuki.bg.

Говори се, че избраникът й е едва 23-годишен и има впечатляваща физика.

"Ирина смени много мъже, но към всеки, с когото е била, е имала чувства. Когато видят жена на нейните години със значително по-млад мъж, хората веднага си мислят само за леглото. При нея не е така. За да бъде с някой мъж, тя изпитва нещо повече от физическо привличане", разкрива приятелка на Ирина Флорин. Преди повече от година, когато влезе във "ВИП Брадър", изпълнителката на "Цвят лилав" се запозна с още един мъж, за когото се говореше, че върти любов с нея. Това е Пламен Медаров, койото се превърна в доста интересен риалити образ. Той бе засечен многократно с Ирина Флорин и съмненията, че има нещо специално между тях, изглеждаха съвсем основателни.

"За мен любовта е била водеща сила в живота. Няма по-прекрасно чувство от това да си влюбен, да обичаш и да мислиш за някого през цялото време", споделя с усмивка Ирина Флорин.
снимка: Blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !