Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Андреа иска любовни съвети от Анелия

отпечатай новината

06.01.2015 13:45 | Видян 1757 пъти | Гласували 1

Андреа иска любовни съвети от Анелия

Разковничето за вярна дружба се крие в това – да си наясно колко е тънка границата между приятелство и предателство. Двете фолк фурии определено знаят как да не я прекрачват.

„Наистина сме много близки и това не е поза за пред хората. Постигнахме го с доверие една към друга, защото неведнъж сме си доказвали, че можем да си вярваме напълно“, разкриват хубавиците. Те си споделят както лични теми, така и идеи за бъдещите им проекти.

„Фактът, че нито една от нас не си е позволила да коментира на публични места какво й е споделила другата или пък да злоупотреби по някакъв начин с това, което знае, е достатъчно силент аргумент за истинското ни приятелство“, твърди Андреа.

Блондинката често се обръщала за любовен съвет към Анелия. Търси я, за да я подкрепи или просто да си поговорят. Знае, че в такива ситуации другата е идеалният събеседник.

„Вие знаете, че аз не коментирам личния си живот никъде. Не обичам да го правя, защото не смятам, че трябва да ангажирам хората с тези неща. В крайна сметка нашата работа е на сцената. В личното си пространство обаче всеки има нужда от приятели, на които знае, че може да разчита.

Харесвам точните отношения. Точно такива са и нашите с Андреа и може би поради тази причина сме близки“, разкрива Анелия пред сп. „Блясък“. Двете фолк певици таят взаимна неприазън към интригите в шоубизнеса. „Когато самият ти не участваш във фалша, просто не им даваш шанс да те направят част от него. Както са казали хората: „Да бе мирно седяло, не би чудо видяло“.

През годините е имало кандидати, които са опитали да убедят едната, че другата  говори зад гърба не особено ласкаво.

„Точно в тези моменти обаче на преден план винаги е било доверието, което сме изградили помежду си, и съмнението никога не е вземало превес“, категорични са Анелия и Андреа.

снимка: Blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !