Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Лора Крумова се разхубави

отпечатай новината

06.01.2015 10:39 | Видян 2310 пъти

Лора Крумова се разхубави

Тв водещата в майчинство Лора Крумов напоследък се е разхубавила. Блондинката, която върна старите си мерки и свали част от излишните килограми, които качи по време на бременността си, изглежда повече от добре, забеляза репортер на ,,Всеки ден".

В последните няколко месеца тя е на зверска диета и смъкна цели 20 кила от едрата си осанка, което й се отрази чудесно. Както ,,Всеки ден" съобщи, тя ще се завърне на екран, но не по Би Ти Ви, а в Нова телевизия. Крумова ще продуцира и води заедно с Галя Щърбева съботно ток шоу.

На последните снимки на Лора в социалната мрежа тя буквално цъфти от щастие. „Много си красива", „Направо блестиш ", ,,Майчинството ти се отразява добре", са само част от коментарите под фотоса. Факт е, че откакто забременя, Крумова много се промени. Тя вече има много по-топло и ведро излъчване.

Приближени до журналистката разкриват, че в последно време Лора обръща повече внимание на визията си, отколкото преди и е станала по-суетна. Лора е сменила прическата и се подвизава с леки букли в косите и по-силен макиаж.

Бившата водеща на „Тази събота" и „Тази неделя" по Би Ти Ви роди сина си Ясен през септември 2013г., а баща на бебето е дългогодишният й приятел - сърфистът Сотир. По време на майчинството Крумова доста се запусна и качи още повече килограми, но сега се е взела в ръце заради новото си предаване.

Лора все по-често посещавала салоните за красота в квартала си, както и близката фитнес зала, разкриват съседи на блондинката. Крумова смятала и в бъдеще да продължава да се храни здравословно, да тренира и да полага грижи за кожата и лицето си.

снимка: "Всеки ден"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !