Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Коко Динев се изпокара с Емилия

отпечатай новината

05.01.2015 13:50 | Видян 2903 пъти | Гласували 1

Коко Динев се изпокара с Емилия

Една от най-известните двойки у нас - Коко Динев и фолк дивата Емилия, се тресе от шумни скандали, научи "Всеки ден". Причина за поредната им кавга станало решението на бившия футболен бос да отпразнува 11-ия рожден ден на дъщеричката си Ивон единствено с майка ѝ Анелия, без дори от куртоазия да покани настоящата си половинка и нейна отдавнашна врагиня Емилия на тържеството.

Празникът бил броени дни преди Нова година. Според близки на семейството анпрежението помежду им назряло още когато за поредна година Коко заявил на емилия, че ще му се наложи да ѝ откаже мечтаната почивка на някоя топла и екзотична дестинация, защото иска да присъства на празника на щерка си.

Ден по-късно нервите на гласовитата блондинка се опънали, след като Анелия побърза да разпространи снимка от забавата, на която с бившия ѝ съпруг приличат на щастливо семейство. "Как смееш да ме унижаваш така публично? Нямаш никакъв срам, омръзна ми да се излагам пред тази шафрантия, макар да ти е бивша жена", избухнала Емилия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !