Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Лорда: Продуцентът на Лили ме е канил в "тематичен" бар

отпечатай новината

04.01.2015 11:55 | Видян 2703 пъти

Лорда: Продуцентът на Лили ме е канил в

Светският лъв Евгени Минчев поднесе куп неизвестни факти около живота на починалия продуцент на Лили Иванова Стефан Зашев пред "Блиц". Бившият ватман се познавал с него покрай контактите му с Емил Димитров и Васил Андреев от 1984 година. Наричаха го Сламчо, заради неговата необичайно руса коса. След това той замина за Белгия, женен за жена, доста по-голяма от него. Междувременно се чуваха всякакви слухове. Един от тях беше, че има паралелна връзка с мъж в България го е извикал в Белгия за да живеят заедно своя приятел на име Цветан. Двамата са живели заедно, а Зашев доколкото съм чул, е прекратил брака си с възрастната дама, разкри Минчев.

Той се изненадал, щом разбрал, че корифеят работел с Лили Иванова и организирал нейни изяви. Не помня да е имал подобни качества, но може би покрай Емил Димитров е научил някои тънкости. Зашев много внимаваше да не се разбере тайната страна на живота му, но това си беше негов избор, разказа Минчев. За последно той срещнал Зашев в Операта на Брюксел, след което той го поканил „на напитка в един тематичен бар".

Светският хроникьор го засичал после и у нас, когато вече изглеждал зле. Лицето му беше много сиво, погледа мътен и даваше вид на сприхав и нервен. Мога само да кажа, че Зашев беше един от най-необичайните красавци в края на социалистическа България, заключи Евгени Минчев.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !