Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гуджунов: Върнах си надеждата

отпечатай новината

29.12.2014 14:41 | Видян 2021 пъти

Гуджунов: Върнах си надеждата

Здравето на Борис Гуджунов се подобри и той вече е изписан от болницата. Певецът беше в болница, след като получил инфаркт. „Сега имам отново надежда и мисля, че всичко ще завърши добре”, казва певецът пред екип на bTV. Мнозина помогнаха финансово на певеца, който е тежко болен и получава единствено пенсия за инвалидност от 220 лева.

„Обадиха ми се от Сиатъл. Те ме помнят още, още ме помнят. Адски се радвам”, радва се певецът. До момента в дарителската сметка на певеца са събрани 11 хил. лв.

„Май прескочих трапа. Наистина. И ми се ще да благодаря на всички доктори, които се постараха, нещата да станат нормални”, казва Гуджунов.

От социалното и културното министерства обещаха законодателни промени, за да може певецът да получи пожизнена награда. И не само той, а и всички изпълнители от това поколение.

Късно снощи се проведе и благотворителният концерт „Надежда за Борис Гуджунов”. На сцената на Sofia Live Club трябваше да се съберат някои от най-любимите български изпълнители. Любо Киров, „Акага”, Дичо, Митко Кърнев, Поли Генова и LaTiDa, Мария Илиева, Наско от БТР, Рафи Бохосян&FM (funky miracle) и др. изразиха подкрепата си за Гуджунов. Събраните средства от концерта ще подпомогнат финансово 73-годишния певец.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !