Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Тачо: С Жени се разделихме, излизам с други!

отпечатай новината

24.12.2014 08:34 | Видян 3722 пъти

Тачо: С Жени се разделихме, излизам с други!

Жени Калканджиева и Тачо са разделени! Стефан Манов най-накрая призна това, което писахме още преди няколко седмици. Веднага след като двамата напуснаха Къщата на ВИП Брадър, са сложили край на отношенията си, и този път завинаги. По думите на Тачо, причините са комплексни. Звездната двойка имаше сериозни проблеми още преди влизането в риалити шоуто. Въпреки това, решили, че Къщата може да бъде добър тест за брака им и именно там да решат бъдещето си.


За съжаление, във ВИП Брадър двамата само затвърдили опасенията си, че е време за раздяла. „Да, разделени сме и живеем отделно. Същевременно обаче виждам и нея и сина ни Жорко всеки ден. Случващото се не влияе върху отношението ни спрямо детето. Отношенията между нас са нормални, доколкото го позволява въобще настоящата ситуация“, призна Тачо в интервю за сайта big5.bg.

Причината за раздялата е най-вече в известността на Жени – фактор, който потискал Манов през годините и в крайна сметка си казва думата. Той сподели, че съжалява адски много за шамара, който удари на Зорница Линдарева в Къщата, както и за някои свои необмислени реплики. Най-вероятно визира разкритието, че жена му Жени е любовница на Кела.

По този повод Тачо също сподели, че не е бил заплашван от никого, откакто е излязъл от Биг Брадър. Колкото до слуховете за връзката си Дани Димитрова -  3-та от Мис България 2014, бившият на Жени категорично отрече.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !