Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ани Салич крещи като изоглавена на Бранко

отпечатай новината

23.12.2014 11:07 | Видян 2442 пъти

Ани Салич крещи като изоглавена на Бранко

Новинарката Ани Салич стана повод за неколкодневни клюки сред комшиите си с цирка, който спретна от собствената си тераса. Лицето на Нова телевизия така крещеше към съпруга си Бранко Салич, че разбуди децата рано сутринта през уикенда. Това разкриха съседи на новинарката, изумени от гласовите й децибели.

Оказа се обаче, че скандалът всъщност не бил точно скандал. Ани Салич просто решила да изпрати мъжа си на пазар, но забравила да му поръча всички продукти, които да й купи. Затова, вместо до постъпи като жена от 21-ви век и да му позвъни на джиесема, Ани Салич започнала да вика като изоглавена от терасата си.

„Да вземеш яйца и прясно мляко, че няма. Чу ли ме?! Яйца и прясно мляко. И шоколад за децата, но „Финети“, крещяла Ани Салич с мощността на Райна Кабаиванска на Миланската скала, а Бранко Салич само кимал утвърдително отдолу.

„Тия хора акъла ни взеха. То не бяха викове, то не беше чудо. Първо се уплашихме, че някой коли Ани Салич, а после решихме, че е хванала Бранко на калъп и му стъжва животеца. Ако я бяхте чули какъв глас извисяваше, нямаше как да си помислите друго“, разказват съседи на новинарката от Нова телевизия, съобщава вестник „България днес“. Като изключим превръщането на Ани Салич в аларма, добрата новина от целия този панаир е само една – очевидно тя и Бранко Салич не са се разделили, както гръмнаха преди време медиите, а все още живеят заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !