Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Камелия нарани жестоко Люси Дяковска

отпечатай новината

22.12.2014 15:22 | Видян 1976 пъти

Камелия нарани жестоко Люси Дяковска

Люси Дяковска понесе неочакван и жесток удар от бившата си любима Камелия, който й причини неописуема болка. Всички знаем колко влюбена бе певицата в своята приятелка, която се раздели с нея заради щерката на Йорданка Христова – Ивана. Поредният удар обаче е свързан с факта, че Камелия реши да се възползва от идеята на Люси Дяковска и на практика „присвои“ бизнеса й.

Припомняме, че докато двете бяха заедно, Люси Дяковска реши да отвори кафене със собствени средства, в което да предлага на клиентите не само консумация, но и разнообразие като четене на книги и списания, и дори закупуване на ръчно изработени съдове, украшения и мебели. Странно как, в момента Камелия е започнала да прави абсолютно същото, но не с Люси Дяковска, а с Ивана, пише вестник „Уикенд“. На всичко отгоре Камелия взе, че проговори и обясни своята версия за раздялата си с Люси Дяковска, с което жестоко нарани певицата.

„Ивана не е виновна за нищо. Но и аз също нямам вина. Двете с Люси Дяковска бяхме приключили отношенията си много, преди да се запозная с Ивана. Да, още бяхме заедно, но отдавна помежду ни не вървеше. Всички ме обвиняваха, че се стремя към парите на Люси, но това не беше така. И тя го знаеше отлично, но не излезе да ме защити пред хората. Това ме обиди и отвори още по-голяма празнина помежду ни“, коментира Камелия.

Източници, близки до Люси Дяковска обаче не се сдържаха да попитат Камелия защо тогава е продължила да стои до рамото на успешната и заможна Люси Дяковска и защо не я е оставила, щом се е чувствала обидена, а връзката им се е изчерпала. „Много интересно как стана така, че хем нещата помежду им не вървят, хем Камелия не ще да си тръгне. Лесно го направи обаче, когато на сцената се появи Ивана и успя да я омагьоса така“, възмущават се познати на певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !