Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Световноизвестен бижутер празнува нa 10-годишнината на Bedroom

отпечатай новината

22.12.2014 11:44 | Видян 2281 пъти

Световноизвестен бижутер празнува нa 10-годишнината на Bedroom

Fawaz Gruosi, създател на марката de Grisogono, беше специален гост на първия рожден ден на столичният Bedroom Premium Club и на десетата годишнина на веригата Bedroom. Швейцарецът e един от най-богатите хора в Европа и любимец на актрисите Шарън Стоун и Ева Лонгория, на Парис Хилтън, на американската певица Шерил Кроул и на моделите Наоми Кембъл, Ирина Шейк, Адриана Карамбьо, Бианка Балти, на най-големите звезди в света на киното и модата.

Gruosi пристигна на партито след полунощ в компанията на Мис България Ивайла Бакалова. За да почетат рождения ден на Bedroom Premium Club пристигнаха братята Динко и Йордан Диневи, актьорите Елен Колева, Иво Аръков и Станимир Гъмов, българските изпълнители Поли Генова, Йоана Драгнева, Цецо Елвиса и Мона. Кремена Халваджиян отпразнува и раждането на първия си внук по-рано през деня в компанията на Мария Игнатова. Сред гостите, които духнаха свещичките на десететажната торта, бяха още Стефан Манов-Тачо, олимпийската шампионка Тереза Маринова, танцьорите Атанас Месечков и Елена Добрикова, лекоатлетката и бизнес дама Мерлин Арнаудова, мис България Ваня Пенева.

След което огромното сладкарско изкушение беше сръчно разрязано от собственика на веригата Bedroom Веселин Борисов. Нощта и аплодисментите на гостите избухнаха с трите невероятни тематични шоу-програми, в които момичетата от балета на Bedroom Premium Ladies се превъплътиха в три различни визии. При първото им преобразяване Man! I Feel Like a Woman балерините бяха толкова стилни и едновременно предизвикателни, колкото могат да бъдат млади красиви жени с цилиндри и фракове. С второто си превъплъщение Moulin Rouge балерините на Bedroom вдигнаха градуса на настроението в очакване на гвоздея на вариететната програма – представлението Fetish Night.

Очите на гостите останаха впити в сцената и когато на нея излязоха три топлес момичета. Зад диджейския пулт бяха резидентите на клуба Gorro и Dimo BG, които неуморно се грижеха за доброто настроение на гостите.По време на партито бе представен и парфюм, специално сътворен за Bedroom Premium Club. Благоуханието Chypre Floriental Powdery е дело на Изабел Майебьо, която е пето поколение внучка на Нина Ричи. Тридневният парти маратон по случай рождения ден на Bedroom продължава до 20 декември, когато зад пулта ще застанат легендите на унгарската клубна музика Crazibiza.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !