Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Невена си тръгна на финала на "Гласът на България"

отпечатай новината

22.12.2014 09:27 | Видян 2361 пъти

Невена си тръгна на финала на

Победителката в първия сезон на "Мюзик айдъл" - Невена Цонева, изненадващо се отказа на финала на "Гласът на България". Минути преди да бъде обявен победителят, гаджето на барабаниста на "Ку-ку бенд" Венко се оттегли от надпреварата. Решението на певицата бе твърде неочаквано, тъй като почти всички прогнозираха, че именно тя е фаворитката и е сериозно лансирана да бъде победител. Вместо нея, наградата грабна Кристина Иванова от Попово, която бе част от отбора на фолкпевицата Десислава.    

Цонева събра куп критики за участието си в предаването заради това, че е утвърден изпълнител, а и заради връзката си с човек от екипа на шоуто. Треньор на амбициозната брюнетка беше Миро. 

"Единствената причина да участвам беше, че много ми липсваше работата с "Ку-ку бенд", каза Невена при оттеглянето си от шоуто.

Освен че се успя да се намърда в поредното риалити, Невена се прочу и с делото, което заведе и спечели срещу продуцентите си "Вирджиния рекърдс". Компанията трябвало на всяко тримесечие да отчита приходите от работата на певицата, но не го правела. Заради това Невена получи обезщетение в размер на 12 000 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !