Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Катето Евро с таен любовник

отпечатай новината

20.12.2014 07:00 | Видян 4230 пъти

Катето Евро с таен любовник

58-годишната Катерина Евро си има жива секс кукла - хубавелкото Мартин, който се подвизава като манекен във „Визаж", научи „Всеки ден" от двама нейни близки приятели. Актрисата поддържа изпепеляваща от страст връзка с модела, който е на годините на сина й Сашо Кадиев, призна неин колега от арт средите. „Красавецът и Катето са заедно от поне половин година. Тя много държи среднощните й забежки в леглото на модела Мартин да останат далеч от медиите и познатите й, пък и с основание. Първо, на Мартин му се носи лошата слава, че е бръмчалка с богат опит", поясни близък на Евро.

В миналото си 30 и няколко годишният манекен имал доста истории с „лачени чанти" и Катето не искала да се нареди на опашката от завоеванията му в черния тефтер. За капак никак не вървяло да се похвали, че се поти в спалнята с набор на сина си. „А че пада сериозно потене, няма спор. Младото лъвче я спуква от секс, затова и милата ми Катя е влюбена до полуда", потвърди и нейна добра позната от ТВ7, където „другарката певица Рени" работеше последно като водеща на предаването „Усещане за жена".

Очаквано пред „Всеки ден" Евро категорично отрече да има връзка с Мартин, дори поддържа версията, че въобще познава такъв човек (виж интервюто на стр. 19, б.ред.). „Всеки ден" обаче разполага с последната им снимка заедно, направена на 15 декември, часове след финала на „Биг Брадър", спечелен от Тодор Славков. На фотоса се виждат една доста щастлива Катерина, прегърнала през рамо татуирания манекен, което едва ли прави с всеки срещнат непознат.

Аверите на Катето може и да я одумват, но в никакъв случай не са против това тя да си върти младото гадже. В крайна сметка не го натрапва публично, защо да не е щастлива в интимен план, смятат близките на сребърната финалистка в „Биг Брадър".

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !