Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Грозници напират за Мис България

отпечатай новината

19.12.2014 17:52 | Видян 2262 пъти

Грозници напират за Мис България

За пореден път в модерната история на конкурса „Мис България" претендентките за короната впечатляват с ,,красотата си".

По-голяма част от момичета, желаещи известност и лъскав живот, не могат да се похвалят с хубава външност или чар. Едва 2-3 от претендентките са достойни да бъдат финалистки, коментират потресени в интернет фенове на предаването. Останалите са твърде невзрачни, а има дори 5-6 отявлени грозотии.

През последните 3 години ,,Мис България" се организираше и провеждаше като риалити шоу от продуцентска компания „Ноу фрейм " и се излъчваше по ТВ7. Правата за конкурса бяха откупени от Жени Калканджиева за 3 години от продуцентите Емил Кошлуков и Виолета Сечкова, но тази година те изтекоха и България бе на път да остане без своята най-красива българка.

Жени Калканджиева се зае в последния момент да организира най-престижния конкурс за красота и направи кастинги в най-големите градове на България. Основните изискванията към момичетата бяха да са възраст между 17 и 24 години, ръст поне 170 см и хармонично телосложение.

Лично Калканджиева е подбрала 20-те претендентки за короната, които ще се явят на финалния етап на „Мис България" на 21 декември в София. Евгения заяви, че е заложила освен на физическите данни на девойките и на харизма и интелект, но в интернет са на друго мнение. Във форумите преобладават негативните коментари относно красотата на 20-те желаещи най-известната корона в България.

,,Ужас! Това ли са най-красивите българки. Срам и позор! Единствено няколко от момичетата са реално красиви и достойни да се борят за короната", коментира млад мъж ,,красавиците".

На фона на претендентките най-скандалната ни и обсъждана миска - Антония Петрова, е направо красавица, смятат по-голяма част от почитателите на конкурсите за красота. Петрова, която е ,Мис България 2009 г., се окичи с прозвището Мис Крокодил заради външността си, пластичните операции, които има, и надменното си поведение.

Миските ни след Тоца се отличават със своя индивидуалност и могат да се нарекат красиви според по-голяма част от българите, но те ме можаха да догонят по известност Мис Крокодил. Ромина Андонова, Ваня Пенева, Габриела Василева и Нанси Карабойчева бяха избрани със зрителски вот и се окичиха с титлата ,,Мис" в периода 2010 - 2013 г. И четирите избягват да се забъркват в конфликти и стоят далеч от скандалната слава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !