Не съм комарджия, продадох 60...

Не съм комарджия, играл съм само покер и съм спечелил...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща...

Ричард Гиър празнува 100-г. на баща си: Фото на деня

Набеденият за баща на детето на Софка проговори

отпечатай новината

19.12.2014 17:27 | Видян 3362 пъти

Набеденият за баща на детето на Софка проговори

След яки запивки и кръшни танци, двамата си тръгнали заедно, а на сутринта Ивайло се събудил в леглото на Софка. Да, ама не. Младият мъж, който не живее в България, разказа историята от първо лице и категорично подчерта, че няма нищо общо с ромската перла.

„Отидох с Фики в студиото на композитора Оцко, където трябваше да записва песента „Горе – долу”. Там бяха Преслава, Софи Маринова и баща му Тони Стораро. След като Фики свърши с ангажиментите си, тръгнахме към CLUB 33, където участие имаше Азис”, разказа Ивайло пред BLife.

„Бяхме всички заедно. Аз обаче не седях много време. Тръгнах си по-рано, защото трябваше да взема приятелката ми, която се забавляваше в друг клуб, и след това директно се прибрахме в хотела”, обясни боксьорът ексклузивно пред Светския звяр.

„Те са писали, че съм бил пиян и съм се събудил в леглото на Софи Маринова, което е пълна простотия. Аз не пия алкохол. Как ще се напия?! Тя не е моят тип жена. Аз си падам по по-малки, приятелката ми е на 21 години”, разкри още мъжът.

Ивайло заяви, че наистина живее и работи в Германия. От известно време е спрял да се занимава с бокс и в момента дори не тренира.

Не крие, че когато е видял публикацията, е изпаднал в нервна криза. „Един приятел ми изпрати линк към новината. Първоначално не можех да повярвам. Стъписах се”, каза Ивайло.

„Изключих си за няколко дни телефона, защото не знаех как да реагирам”, добави още 20 – годишният младеж.

Приятелката му, която живее в София, първоначално се смутила от писанията, но по-късно, връщайки лентата назад, се убедила, че всичко е добре скалъпена измислица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !