Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сватбеното меню на Мария и Гущеров ще е 5-степенно гурме

отпечатай новината

19.12.2014 13:39 | Видян 2055 пъти

Сватбеното меню на Мария и Гущеров ще е 5-степенно гурме

Както всяка жена, и Мария успяла да включи манипулативния си характер в действие и да постигне своето – а именно, сватбата да се състои в България. Свекърът й държеше празненството да е в изискан тесен кръг във Виена, където ще бъдат далеч от папараци и сватбата на сина му няма да се превърне в сеир.

Мария обаче впуснала всичките си женски трикове да убеди любимия си, че трябва да се венчаят в столицата и да не се скъпят нито лев за тържеството. Певицата дори склонила самата тя да помогне с някой лев, като поднови участията си по кръчмите. Всичко около подготовката за сватбата било като за кралски особи.

Менюто ще бъде 5-степенно гурме, тъй като Гущерови не желаели да се излагат с традиционните пържоли. Едно от най-изтънчените ястия на сватбения ден на Мария щяло да бъде рагу от омар с лингуини за 79 лв., американско говеждо от породата „Блек Ангъс” за 65 и медальони от сърна със сос от боровинки за 45 лева, пише Уикенд. Освен това, повечето от гостите идвали от родния град на Мария – Стара Загора и покрайнините, затова в хотела им били подсигурени стаи. Тук масрафът излизал 100 евро на стая, от най-евтините, но пък е включен безплатен паркинг. Отделно от хотела са осигурили професионален декоратор, който да подготви украсата в залата.

Всяко столче ще бъде облечено в бяла сатенена калъфка, подготвени са табелки по масите, а в цената влиза и предварителна дегустация на менюто. Като комплимент от супер тузарския хотел – младоженците ще бъдат настанени безплатно в апартамент с изненада – торта и пенливо вино. Засега източниците мълчат колко пари ще бъдат похарчени за марково уиски, пенливи вина и други луксозни напитки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !