Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Насилиха Камен Воденичаров

отпечатай новината

19.12.2014 10:40 | Видян 4162 пъти

Насилиха Камен Воденичаров

На Камен Воденичаров определено не му върви в последния един месец. След акто бе ограбен, и то два пъти - първо апартаментът му, а после джипът му - сега актьорът станал жертва и на груб сексуален набег, научи "Всеки ден". Камен бил атакуван от двама грубияни, докато се забавлявал в столичен клуб преди седмица. За случката се разчу, след като свидетел публикува вчера разказа си в профила си във Фейсбук.

"Още в началото на вечерта двама идиоти го набелязаха, започнаха да се увъртат около масата му, да го подкачат. Камен беше с две приятелки и те не спряха да пращат на масата им питиета", разкриха хора от персонала на заведението. След като Воденичаров упорито не обръщал внимание на добре опиянчените клиенти на клуба, те решили да предприемат и по-крайни действия.

Издебнали Камен да отива в мъжката тоалетна и там го завардили. Единият от тях затиснал вратата така, че никой да не влиза навътре, а другият грубо започнал да го блъска и да го заплашва. Камен доста се стреснал от появата им, тъй като мислил, че искат да го оберат. Те обаче го накарали да си свали панталоните. "Покажи ни го, педалче!", крещял особено невъздържано единият, доакто другият го заплашвал, че ако не ги слуша, "лошо му се пише".

Камен се подчинил на грозните заповеди и се разголил, оставайки по бельо. Мъжете понечили да му свалят и гащите, но тогава се появили спасителите на Воденичаров. Притеснени от дългото му отсъствие, двете му другарки извикали охранителите, които нахълтали в тоалетната и попаднали на ужасяващата сцена. Те бързо завлекли навън насилниците и им ударили жесток пердах.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !