Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Албена Вулева напусна Недик

отпечатай новината

19.12.2014 10:15 | Видян 2526 пъти

Албена Вулева напусна Недик

Голямата уста Албена Вулева сложи край на отношенията си с дългогодишния си партньор Недик. Фурията определено избра най-удачния момент да хвърли оковите и да се отърве от връзката си сега, докато славата й от участието във Вип Брадър още не е залязла. Това разкриха източници, близки до устатата водеща.

Те обаче споделиха и друга, двойно по-пикантна новина. А именно, че раздялата на Албена Вулева с фитнес инструктора Недик е свързана със залитането й по друг мъж. Затаете дъх, защото това е самият… Мартин Карбовски. Колкото и невероятно да звучи, май ще се окаже факт, пише „Всеки ден“. Мартин Карбовски и Албена Вулева се засякоха на няколко пъти по време на живите предавания в студиото на Ники Кънчев и на афтърпартито след финала на Биг Брадър Ол Старс. Тъкмо тогава отношенията им се затоплили дотам, че като по чудо преминали границата на колегиалността и приятелството, твърдят запознати.

Между другото ще припомним, че откакто е излязла от Къщата на Вип Брадър, Албена Вулева не се е показвала никъде с Недик. Тя е редовен посетител на светски събития и коктейли, но до момента е придружавана винаги от приятелки жени. А от половинката й, който в крайна сметка ще се окаже просто съквартирант, няма и следа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !