Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Майли ще се жени за сина на Шварценегер?

отпечатай новината

18.12.2014 12:21 | Видян 1620 пъти

Майли ще се жени за сина на Шварценегер?

Майли Сайръс най-накрая забрави бившия си Лиъм Хемсуърт и вече сияе от щастие в прегръдките на Патрик Шварценегер. Напук на всеобщото мнение и на скептицизма на потенциалната си свекърва Мария Шрайвър, певицата и половинката ѝ се наслаждават на любовта си и са неразделни.

Връзката им изглежда прогресира бързо и двамата дори бяха забелязани да оглеждат сватбени рокли в Бевърли Хилс. Двойката обикаляше магазините ръка за ръка и се наслаждаваше на компанията си.  В един момент Майли застана пред витрина с луксозни сватбени рокли и подшушна нещо на любимия си, който извади 24-каратова усмивка. Дали скоро няма да има сватба?

22-годишната певица бе готова стигне до олтара с бившия си, дори когато бе на 20. Майли и Лиъм бяха за кратко сгодени, но актьорът си прибра пръстена и заряза блондинката. Изглежда крехката възраст не е спирачка за Сайръс да застане пред олтара. Плановете ѝ обаче може да развали Мария Шравйрър, която не одобрява особено връзката им. Майката на Патрик е притеснена от лошото влияние, което Майли може да му окаже. Певицата от своя страна дори не се опитва да се промени, а продължава публично да пуши трева, да се разголва, плези, дупи и купонясва като за последно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !