Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Галена пее само на мъжа си по празниците

отпечатай новината

18.12.2014 10:19 | Видян 2578 пъти

Галена пее само на мъжа си по празниците

Фолк певицата Галена ще пее само в заведението на половинката си Галин в новогодишната нощ, научи ,,Всеки ден". Единственото участие на предизвикателната брюнетка е в ,,Калоянова крепост", който е собственост на вафления бос.

Той е известен с огромната си ревност и заявил на чалга дивата, че е желателно да не поема ангажименти по Нова година. Фолкаджийката се съгласила с половинката си, че е по-добре да е до семейството си в празничната нощ. На Коледа и Бъдни вечер Галена също няма да пее по дискотеките, а ще си кротува спокойно в луксозния си дом.

Самата Галена като цяло не спестява поводи за ревност на половинката си. Изпълнителката постоянно го вбесява с флиртаджийското си поведение спрямо своите фенове. Тя постоянно провокира почитателите си с дръзки тоалети и думи. Това е една от причините Вафлата да държи половинката му да е до него, за да не се стигат до скандали от ревност на светлите християнски празници.

,,Галин подкрепя музикалната кариера на любимата си, но не се радва много на разюзданото й поведение. Би предпочел тя да прави песни и клипове, но да не ходи по участия, подобно на своята колежка Мария", коментират приближени до двойката. Брюнетката сама признава, че любимият й е много ревнив, а причината за това са честите й отсъствия от дома.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !