Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Катето Евро жестоко обидена

отпечатай новината

17.12.2014 09:49 | Видян 3183 пъти

Катето Евро жестоко обидена

Една от фаворитките за спечелване на първото място в тазгодишното издание на „Биг Брадър Ол Старс" - Катерина Евро, искрено се обиди от факта, че не грабна приза „Любима риалити звезда на България", видя „Всеки ден". Актрисата се бе настроила, че ще победи в шоуто и ще се прибере с голямата награда - луксозен джип, и когато бе изместена от един от най-близките си приятели - Тошко Славков, жестоко се натъжи.
Лошото настроение връхлетя звездата още докато гледаше визитката, с изявленията на най-близките си хора, която продуцентите бяха направили специално за нея. Въпреки милите думи на бременната си снаха Таня и брат си, Катето остана искрено разочарована, че не видя любимия си син Сашко.

Поради факта, че Кадиев работи в конкурентната медия Би Ти Ви, по договор не е имал право да се включи в риалити формата и съответно да подкрепи майка си. Кавгите с пияния Славков, на които станаха свидетели и зрителите на предаването по време на включванията в Къщата, също спомогнаха актрисата от „Оркестър без име" да се депресира скорострелно.

Катето беше и единствената от съквартирантите, която не излезе на сцената да поздрави лично големия победител. Под претекст, че иска да се види с близките си, звездата набързо си събра партакешите и си замина от студиото в Нови хан, без да уважи дори за пет минути партито на предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !