Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Родителите на Куини: Не щем Благо за зет!

отпечатай новината

16.12.2014 13:12 | Видян 2046 пъти

Родителите на Куини: Не щем Благо за зет!

Куини-Алис събира тен по екзотичните плажове в Дубай и трупа неизвинени отсъствия, докато нейните съученици залягат над уроците. Това започнало силно да притеснява родителите й, до там, че да искат да отскубнат щерката от Благо. Първоначално семейството Николови одобри Георгиев, но не са вярвали, че наследницата им ще подходи толкова лекомислено и да се втурне с двата крака във връзката им и да забрави за бъдещето си и образованието.

Фамилията не иска Благой. Притесняват се от писанията в медиите, че Куини и Джизъса ще се женят, за което таткото се изцепил пред близки, че не иска футболистът за зет. Една от причините е, че играчът на „Рубин“ има слаб ангел и ще й изневерява непрекъснато. Според роднините на Куини спортистът не се интересувал от собствените си деца, което било достатъчно, за да смятат, че няма как да са спокойни за своята рожба.

Съученици на 18-годишната мацка разказват пред „България Днес“, че тяхната дружка го е ударила през просото, откакто е с Благо. Почти не стъпвала в часовете, влошила си успеха. Преди Куини-Алис била отличничка. Сега е 12 клас и догодина й предстоят матури и евентуално кандидат-студентски изпити. Вместо да учи, малката предпочита да пече дупе по горещите плажове в Азия. Двойката вече се похвали с фото от Дубай, където до миналата година Благо водеше Христина Витанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !